PROFIMEN GROUP

Servicii

Avantajele carotarii

pexels-huebert-world-3213982

Fara praf si mizerie

Toate masinile de carotat folosesc apa pentru a curata carota si a o raci in acelasi timp. Apa trece prin interiorul carotei si este colectata la iesirea din aceasta. In acest mod se pastreaza curatenia in casa dumneavoastra. Desigur, vor mai exista cateva picaturi mai “rebele”, care vor fi curatate ulterior.

17015695_1958656164356121_8286002061084703342_o

Fara percutie

Masina de carotat invarte carota (tub metalic prevazut la unul din capete cu segmenti cu diamante industriale) cu o anumita viteza iar segmentii carotei macina practic betonul din care este facut peretele.

pexels-ono-kosuki-5974009

Nivel zgomot

Zgomotul produs in functionare este deranjant intr-o oarecare masura doar pentru persoanele din incapere. In afara incaperii se aude un “fasait” slab.

pexels-pixabay-268966

Performante

Datorita segmentilor realizati cu diamant industrial, carota poate taia fier, beton, caramida, etc.

pexels-todd-trapani-3790058

Izolata termica si vopsea decorativa

Nu va faceti griji pentru fatada blocului sau cea a casei dumneavoastra. Carota taie perfect polistirenul vopseaua decorativa de pe exterior. Nu impinge placa de polistiren.

pexels-anthony-shkraba-4981799

Fixare masina (in cazul perforarii in beton)

Indiferent de situatie, masina de carotat trebuie fixata pe perete. Nu poate fi sustinuta de operator si trebuie sa ramana in punct fix pana la executarea gaurii. Pentru asta, se mai realizeaza o gaura de prindere (2 cm) in care se introduce un conespan (diblu metalic). Gaura de prindere se da la 30cm fata de centrul gaurii necesare, in orice directie. Acest conespan va ramane in perete si poate fi astupat, sau folosit, ulterior.

pexels-pixabay-280277

Durata

Daca totul decurge bine, gaura de hota poate fi gata in 20 de minute. Timpul de realizarea este dat in principiu de prezenta (sau absenta) armaturii in peretele de carotat. Cu cat mai mult fier, cu atat mai mult timp.

Impedimente

RIGIPS

Masina trebuie montata direct pe beton/caramida. Portiunea de rigips din zona in care se monteaza masina trebuie decupata. Cazul ideal este acela in care gaura pentru hota se realizeaza inainte de a placa peretele.

POLISTIREN
(la interior)

Pentru realizarea gaurii, masina trebuie sa ramana fixa tot timpul cat este folosita. Prezenta polistireanului reprezinta un impediment intrucat acesta se taseaza pe masura ce carotam. De asemenea, in aceasta situatie, polistirenul trebuie decupat in zona de prindere a masinii.

MOBILA

Distanta dintre peretele pe care urmeaza a fi executata gaura de hota si peretele/ corpul/ obiectul opus trebuie sa fie de minim 1,2m (1metru si 20centimetri). 1,2m reprezinta lungimea masinii de carotat. In aceasta situatie, corpul de mobila trebuie indepartat pe parcursul executarii gaurii, urmand a fi repus ulterior.

Noi oferim gauri hote, gauri beton, gauri centrale, gauri scurgeri, carotare, carotare beton - Romania.